top of page

Az ideális választás mindennapi használatra

A MOL Master 95 a mindennapi használatra tervezett motorbenzin. Gazdaságos, sokoldalú és megbízható - a MOL Master 95 minden tankolással hozzájárul járműved hosszútávú és zökkenőmentes működéséhez.

Miért a MOL Master 95 a legjobb választás?

mol_masters_95_illustration.jpg

Kedvező üzemanyag-fogyasztás:

A MOL Master 95 használatával kisebb üzemanyag-fogyasztás érhető el, ami hosszú távon jelentős megtakarítást jelenthet a felhasználóknak.

Tisztító és karbantartó hatás:

A MOL Master 95 üzemanyagunk speciális összetevői tisztítják és karbantartják a motort, ami hozzájárul a motor optimális teljesítményének visszanyeréséhez és fenntartásához.

Korrózióvédelem:

A nagy mennyiségben hozzáadott korróziógátló adalék megakadályozza a teljes üzemanyag-rendszerben végbemenő korróziós folyamatokat, ezzel hozzájárulva a hosszabb élettartamhoz.

Bioetanol-tartalom:

A MOL Master 95 üzemanyagunkba legfeljebb 10% bioetanolt keverünk, ami nem csak a környezetvédelmi előírásoknak felel meg, hanem hatékonyan csökkenti a károsanyag-kibocsátást is.

 • Milyen előnyei vannak a MOL Master 95 használatának?
  A MOL Master 95 használata számos előnnyel jár, többek között a motor tisztításával és karbantartásával, a csökkentett súrlódással, a korrózióvédelemmel, és a kedvező üzemanyag-fogyasztással.
 • Ha ennyi előnye van a MOL Master 95-nek, miért kapható olcsóbban, mint más prémium üzemanyagok a térségben?
  A Vizler Petrol Kft. mint a MOL hivatalos partnere, elkötelezett a minőségi üzemanyagok széles körű hozzáférhetősége iránt. Célunk, hogy ügyfeleink számára a legjobb ár-érték arányt biztosítsuk. Az árakat számos tényező befolyásolja, beleértve a nyersanyagok piaci árát, a gyártási és szállítási költségeket, de mindig arra törekszünk, hogy ügyfeleink számára a lehető legjobb árat kínáljuk.
 • Milyen autókhoz ajánlott a MOL Master 95 használata?
  A MOL Master 95 minden olyan járműhöz ajánlott, amelyik 95-ös oktánszámú üzemanyagot igényel. Ez magában foglalja a régebbi és a modernebb, közvetlen befecskendezésű benzinmotorokat is.
 • Mennyi bioetanolt tartalmaz a MOL Master 95?
  A MOL Master 95 üzemanyag legfeljebb 10% bioetanolt tartalmaz, ezzel hatékonyan csökkentve a károsanyag-kibocsátást.
 • Káros-e a bioetanol tartalom az autóm számára?
  Nem, a bioetanol nem káros a járműved számára. Sőt, a bioetanol használata segít csökkenteni a károsanyag-kibocsátást, és támogatja a környezetbarát üzemanyagok használatát. A MOL Master 95 üzemanyagunkban legfeljebb 10% bioetanolt használunk, ami megfelel az EU környezetvédelmi előírásainak. Fontos azonban, hogy mindig ellenőrizd járműved gyártói ajánlásait az üzemanyagokkal kapcsolatban.
 • Hogyan járul hozzá a MOL Master 95 a motor hosszabb élettartamához?
  A MOL Master 95 üzemanyagunk speciális összetevői, mint például a korróziógátló adalék, hozzájárulnak a motor hosszabb élettartamához azzal, hogy megakadályozzák a korróziós folyamatokat az üzemanyag-rendszerben.
 • Hogyan csökkenti a MOL Master 95 az üzemanyag-fogyasztást?
  A MOL Master 95 modern súrlódáscsökkentő adalékot tartalmaz, ami csökkenti a motoralkatrészek közötti súrlódást, ezáltal megbízhatóbb működést és nagyobb hatékonyságot eredményez, ami kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást jelent.
 • Hol tudom megvásárolni a MOL Master 95 üzemanyagot?
  A MOL Master 95 üzemanyagot Debrecen Apafa területén, a 4-es főút 231. kilométerszelvényénél található Vizler Petrol benzinkúton tudja megvásárolni.
bottom of page