top of page

Hatékonyság és Megbízhatóság Minden Utazáshoz

A MOL Master Diesel azok számára készült, akik a legjobb teljesítményt és hatékonyságot keresik dízelmotorjaik számára. Az innovatív összetevők és a korszerű technológia kombinációja biztosítja a motor tisztaságát, a károsanyag-kibocsátás csökkentését, és a hosszú élettartamot.

Mol_master_diesel_illustration.jpg

Miért válassza a MOL Master Diesel-t?

Mol_master_diesel_illustration_1.jpg

Tisztító és Karbantartó Hatás:

A MOL Master Diesel speciális adalékai nem csak megtisztítják a motor belső részeit, hanem megőrzik azok optimális működését is. A rendszeres használat révén megelőzhető a lerakódások kialakulása, így a motor teljesítménye hosszú távon is megmarad.

Környezetbarát:

A MOL Master Diesel környezetvédelmi szempontból is előnyös választás. A károsanyag-kibocsátás csökkentésével nem csak a környezetet védi, hanem megfelel a legújabb környezetvédelmi előírásoknak is. A bio-komponensek használata tovább növeli a termék fenntarthatóságát.

Megbízható Teljesítmény:

A magas minőségű összetevők és a korszerű technológia kombinációja garantálja a motor sima és megbízható működését minden körülmények között. A MOL Master Diesel a hidegindítástól a magas terhelésig minden helyzetben kiváló teljesítményt nyújt.

Gazdaságos Üzem:

A hatékony égés és a csökkentett súrlódás révén a MOL Master Diesel segít üzemanyagot és pénzt spórolni. A motoralkatrészek közötti súrlódás csökkentése nem csak a fogyasztást mérsékli, hanem a motor kopását is, így hosszú távon is gazdaságos választás.

 • Milyen előnyei vannak a MOL Master 95 használatának?
  A MOL Master 95 használata számos előnnyel jár, többek között a motor tisztításával és karbantartásával, a csökkentett súrlódással, a korrózióvédelemmel, és a kedvező üzemanyag-fogyasztással.
 • Ha ennyi előnye van a MOL Master 95-nek, miért kapható olcsóbban, mint más prémium üzemanyagok a térségben?
  A Vizler Petrol Kft. mint a MOL hivatalos partnere, elkötelezett a minőségi üzemanyagok széles körű hozzáférhetősége iránt. Célunk, hogy ügyfeleink számára a legjobb ár-érték arányt biztosítsuk. Az árakat számos tényező befolyásolja, beleértve a nyersanyagok piaci árát, a gyártási és szállítási költségeket, de mindig arra törekszünk, hogy ügyfeleink számára a lehető legjobb árat kínáljuk.
 • Milyen autókhoz ajánlott a MOL Master 95 használata?
  A MOL Master 95 minden olyan járműhöz ajánlott, amelyik 95-ös oktánszámú üzemanyagot igényel. Ez magában foglalja a régebbi és a modernebb, közvetlen befecskendezésű benzinmotorokat is.
 • Mennyi bioetanolt tartalmaz a MOL Master 95?
  A MOL Master 95 üzemanyag legfeljebb 10% bioetanolt tartalmaz, ezzel hatékonyan csökkentve a károsanyag-kibocsátást.
 • Káros-e a bioetanol tartalom az autóm számára?
  Nem, a bioetanol nem káros a járműved számára. Sőt, a bioetanol használata segít csökkenteni a károsanyag-kibocsátást, és támogatja a környezetbarát üzemanyagok használatát. A MOL Master 95 üzemanyagunkban legfeljebb 10% bioetanolt használunk, ami megfelel az EU környezetvédelmi előírásainak. Fontos azonban, hogy mindig ellenőrizd járműved gyártói ajánlásait az üzemanyagokkal kapcsolatban.
 • Hogyan járul hozzá a MOL Master 95 a motor hosszabb élettartamához?
  A MOL Master 95 üzemanyagunk speciális összetevői, mint például a korróziógátló adalék, hozzájárulnak a motor hosszabb élettartamához azzal, hogy megakadályozzák a korróziós folyamatokat az üzemanyag-rendszerben.
 • Hogyan csökkenti a MOL Master 95 az üzemanyag-fogyasztást?
  A MOL Master 95 modern súrlódáscsökkentő adalékot tartalmaz, ami csökkenti a motoralkatrészek közötti súrlódást, ezáltal megbízhatóbb működést és nagyobb hatékonyságot eredményez, ami kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást jelent.
 • Hol tudom megvásárolni a MOL Master 95 üzemanyagot?
  A MOL Master 95 üzemanyagot Debrecen Apafa területén, a 4-es főút 231. kilométerszelvényénél található Vizler Petrol benzinkúton tudja megvásárolni.
bottom of page