top of page

Hatékonyság és Teljesítmény Prémium Minőségben

A MOL Master Premium Diesel a legmodernebb dízelmotorok számára kínál kiváló minőségű megoldást. A prémium adalékok és a kifinomult technológia révén a MOL Master Premium Diesel optimalizálja a motor teljesítményét, csökkenti a károsanyag-kibocsátást, és hosszú távon is megbízható működést biztosít.

Mol_master_premium_diesel_illustration.jpg

Miért a MOL Master Premium Diesel a legjobb választás?

Mol_master_premium_diesel_illustration_1.jpg

Maximális Teljesítmény Minden Fordulatnál:

A MOL Master Premium Diesel kiváló minőségű összetevői biztosítják a motor maximális teljesítményét minden egyes fordulatnál. Az üzemanyag speciális formulája lehetővé teszi a motor számára, hogy minden körülmények között a legjobbat nyújtsa, legyen szó városi közlekedésről vagy hosszú távú utazásról.

Kiemelkedő Tisztító Hatás:

A MOL Master Premium Diesel speciális összetevői nem csak a motor tisztítását és karbantartását segítik, hanem hozzájárulnak a motor belső részeinek tisztaságának megőrzéséhez is. Ez a tisztaság növeli a motor hatékonyságát és hosszú távon csökkenti a karbantartási költségeket.

Hatékony Üzemanyag-fogyasztás:

A prémium minőségű adalékoknak köszönhetően a MOL Master Premium Diesel optimalizálja az üzemanyag-fogyasztást. A motoralkatrészek közötti súrlódás csökkentése révén nem csak a teljesítmény növekszik, hanem az üzemanyag-fogyasztás is csökken, ami a pénztárcájának is jót tesz.

Megbízható Korrózióvédelem:

A MOL Master Premium Diesel nagy mennyiségű korróziógátló adalékot tartalmaz, amely megakadályozza a korróziós folyamatokat az üzemanyag-rendszerben. Ez nem csak a motor élettartamát növeli, hanem a megbízhatóságát is, így hosszú távon is számíthatsz rá.

 • Milyen előnyei vannak a MOL Master 95 használatának?
  A MOL Master 95 használata számos előnnyel jár, többek között a motor tisztításával és karbantartásával, a csökkentett súrlódással, a korrózióvédelemmel, és a kedvező üzemanyag-fogyasztással.
 • Ha ennyi előnye van a MOL Master 95-nek, miért kapható olcsóbban, mint más prémium üzemanyagok a térségben?
  A Vizler Petrol Kft. mint a MOL hivatalos partnere, elkötelezett a minőségi üzemanyagok széles körű hozzáférhetősége iránt. Célunk, hogy ügyfeleink számára a legjobb ár-érték arányt biztosítsuk. Az árakat számos tényező befolyásolja, beleértve a nyersanyagok piaci árát, a gyártási és szállítási költségeket, de mindig arra törekszünk, hogy ügyfeleink számára a lehető legjobb árat kínáljuk.
 • Milyen autókhoz ajánlott a MOL Master 95 használata?
  A MOL Master 95 minden olyan járműhöz ajánlott, amelyik 95-ös oktánszámú üzemanyagot igényel. Ez magában foglalja a régebbi és a modernebb, közvetlen befecskendezésű benzinmotorokat is.
 • Mennyi bioetanolt tartalmaz a MOL Master 95?
  A MOL Master 95 üzemanyag legfeljebb 10% bioetanolt tartalmaz, ezzel hatékonyan csökkentve a károsanyag-kibocsátást.
 • Káros-e a bioetanol tartalom az autóm számára?
  Nem, a bioetanol nem káros a járműved számára. Sőt, a bioetanol használata segít csökkenteni a károsanyag-kibocsátást, és támogatja a környezetbarát üzemanyagok használatát. A MOL Master 95 üzemanyagunkban legfeljebb 10% bioetanolt használunk, ami megfelel az EU környezetvédelmi előírásainak. Fontos azonban, hogy mindig ellenőrizd járműved gyártói ajánlásait az üzemanyagokkal kapcsolatban.
 • Hogyan járul hozzá a MOL Master 95 a motor hosszabb élettartamához?
  A MOL Master 95 üzemanyagunk speciális összetevői, mint például a korróziógátló adalék, hozzájárulnak a motor hosszabb élettartamához azzal, hogy megakadályozzák a korróziós folyamatokat az üzemanyag-rendszerben.
 • Hogyan csökkenti a MOL Master 95 az üzemanyag-fogyasztást?
  A MOL Master 95 modern súrlódáscsökkentő adalékot tartalmaz, ami csökkenti a motoralkatrészek közötti súrlódást, ezáltal megbízhatóbb működést és nagyobb hatékonyságot eredményez, ami kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást jelent.
 • Hol tudom megvásárolni a MOL Master 95 üzemanyagot?
  A MOL Master 95 üzemanyagot Debrecen Apafa területén, a 4-es főút 231. kilométerszelvényénél található Vizler Petrol benzinkúton tudja megvásárolni.
bottom of page